Miniuglan bestilte tur til Molde-kampen, men sjåføren meldte avbud. Da etterlyste de ny sjåfør i TK og etter kort tid har saken ordnet seg. Barna har fått tak i ny sjåfør og supporterklubben takker så mye for alle som har engasjert seg. De forteller at de er overvledet og glade for all hjelp og tilbakemelding de har fått.

Saken handlet om at Miniuglan hadde kjempelyst til å dra til Molde for å se KBK spille mot MFK på søndag. Og alt var klart. Minibuss er booket, sjåfør var funnet, og planen for dagen var i boks.

Helt til sjåføren måtte melde avbud.

– Bussen er nesten full, så kommer beskjeden om at sjåføren ikke kan kjøre likevel. Det er noen barn som nå blir veldig lei seg om turen må avlyses, noen har allerede kjøpt seg kampbillett også, opplyste supporterklubben til Tidens Krav.

Så etterlyste de en sjåfør som kunne kjøre.

Sjåføren måtte ha minibuss-sertifikat da det er 16 passasjerer, og sjåførkort med ledig kjøretid.

– Vi har ikke mulighet til å betale så mye, men vi skal gjerne spandere kampbillett og mat på turen. Avreise er planlagt klokken 13.30 fra Nordmøre Stadion. Så er stopp på McDonalds i Molde for å spise, før vi drar videre til Aker Stadion. Vi skal rett hjem etter kampen. Så vi spør på vegne av barna, kan noen være så snill å kjøre oss? ba supperterklubben i TK

Miniuglan håpet i det lengste på at noen kan ta jobben med å kjøre dem til Molde - og det ordnet seg altså.

Les også: Kickoff for Miniuglan