(Innsendt bidrag): MiniUglan har sin egen kickoff hvert år. I 2022 var vi på Neptun Lekeland, i fjor tok vi turen til Ålesund med storbuss hvor vi dro på trampolinepark og kamp på Colorline Stadion.

I år falt valget på Futura Bowling da dette er mer for alle uansett alder og bowlingnivå. Vi hadde fokus på sosialt samvær og det å bli bedre kjent.

Etter en runde bowling ble det pizza og drikke på bursdagsrommet. Det ble snakk om favorittspillere og generelt om KBK. Det ble sagt at KBK er det beste laget i hele universet, noe alle var enige i. Noen hadde også favorittspillere, hvor både Aasbak og Aalberg ble nevnt. De nye spillerne visste ikke barna så mye om enda, men vi håper å se de på banen når sesongen starter.

Vi fikk også høre den nye MiniUglan-sangen som de nye lederne, Siv og Michelle, hadde laget. Den var enkel og morsom, og falt i god smak.

Etter mat ble det en ny runde med bowling før vi avsluttet for denne gang. En kjempekjekk gjeng å være sammen med, og vi konkluderer med at dette var et vellykket arrangement som vi gjerne vil gjøre igjen senere.

MiniUglan ønsker å treffes før hver hjemmekamp og vi jobber med å finne et lokale i nærheten av stadion. Her kan barna bli enda bedre kjent, ha tifo-verksted, øve på sanger og andre ting barna har lyst til. Vi håper dette ordner seg til første hjemmekamp 7. april.

MiniUglan ønsker seg også flere medlemmer som vil være med de. De får være med å flagge på banen før hver hjemmekamp, og de har sin egen plass på tribunen helt ved inngang, kiosk og toalett. Dette synes barna er kjempestas. Om ditt barn ønsker å være med, kan du lese mer om MiniUglan på www.uglan.no.

Bildeserie

Bød på seg selv da de møtte fansen på kickoff