De som har minst får lite, kanskje ingenting. Det er nok konklusjonen til de som legger i vei med reformer på pensjonssystemet som kommer. Altså, den som har lite skal få mindre. Hvor går veien for minstepensjonisten da?

Man kan kanskje sultestreike, men det nytter nok lite. Ikke kan man gå til skattestreik, for noen av disse er unntatt skatt, og da også er man nok like langt. Vi har både et pensjonistparti og en pensjonistorganisasjon, men de blir heller ikke hør, eller snakker de ikke med utestemme?

Står i kø

Bolig blir dyrere, maten likedan, strøm også og da sliter man. Ikke finnes det boliger som kan være økonomisk bærbare for en pensjonist heller når det å leie, enten det er privat eller på annen måte er helt umulig å finne.

Er man litt opp i årene så er et lurt å finne et bosted som er på ett plan, men hvor finner den som trenger det noe sånt til en overkommelig pris? Ikke i Kristiansund i alle fall. og man må vente i en evighet før noe skjer, om det i det hele tatt skjer noe som helst!

Innvandrere står i kø og eldre må vente enda lengre for å finne ei pute å sove på i en trygg leilighet! Dette ER og blir fakta også i Kristiansund! Jeg vet at folk sliter der med å finne et bosted som passer en! Bolig-utleierne i denne byen bør finne seg en skammekrok.

Les også

Det nye pensjonssystemet straffer de som har minst

Les også

Nei til lukrativ trygdeeksport

Les også

Aldri før har flere stått utenfor jobb

Les også

En rettferdig pensjon for alle