Kristiansund Ballklubb skriver om kontraktsforlengelsen på sin hjemmeside.

– Jeg har vært i KBK i mange år nå, og liker meg her. Det er et flott team og en flott gruppe som jeg har lyst til å være med videre, sier Marius Weidel, som har signert en avtale som går fram til og med sesongen 2025.

18-åringen debuterte på A-laget i 2022 da han kom inn som innbytter og scoret i cupkampen mot Surnadal. Han fikk også sin debut i Eliteserien samme år da han kom inn mot Vålerenga på bortebane 10. juli.

Scoring i cupen ble det også i fjor da KBK møtte Tomrefjord i første runde. Han fikk to kamper som innbytter i 1. divisjon, men sesongen ble på mange måter ødelagt på grunn av skader.

Spissen, som står med sju kamper på aldersbestemte landslag, har møysommelig bygd seg opp igjen etter å ha trøblet med hamstringen i flere måneder. I vår har han spilt tre kamper for KBK 2 i 3. divisjon, og var på benken i eliteseriekampen mot Tromsø søndag.

– Jeg har fått god hjelp av alle rundt meg, og nå er jeg godt i gang. Kampformen begynner å bli bedre etter at jeg har spilt for KBK 2, så jeg er ikke langt unna 100 prosent, sier Weidel.

Marius Weidel startet karrieren i Frei. Han ble KBK-gutt i 2019 og signerte proffkontrakt i 2021.

Utviklingsleder Leo Totev i Kristiansund Ballklubb er glad for at Marius Weidel har tatt steget opp til førstelagstroppen og har signert sin andre kontrakt med klubben.

– Han er en av de beste naturlige avslutterne jeg har sett her på mange år. Han har nese for mål, bra fart og en avslutningsteknikk som har gjort at han har scoret mange mål for KBK 2. Vi har forventninger til ham i 2024-sesongen, og tror han kan prestere over tid slik at vi får se hva som bor i ham, sier Leo Totev.