Etter en tung start går det KBKs vei i 1. divisjon. Nordmørslaget ligger på 2. plass med 12 poeng etter seks spilte kamper. Og det er altså de to første lagene ved sesongslutt som rykker direkte opp i Eliteserien.

Hødd tapte for første gang denne sesongen etter at Start snudde 1-2 til 4-2, søndag. Starts seier gjør at KBK holder Hødd bak seg.

Thomas Lillo sendte Hødd i føringen etter 14 minutter. Da lagene gikk til pause etter 45 minutter var stillingen 0-1. Alagie Sanyang utlignet da han satte inn 1-1 ett minutt etter pause. Torbjørn Kallevåg (Hødd) scoret på straffe to minutter senere.

Henrik Skogvold utlignet for Start etter 69 minutters spill, og Tom Strannegård ga Start ledelsen ti minutter senere. Innbytter Zakaria Sawo scoret 4-2-målet fem minutter før slutt. Det ble siste gang målvakten måtte hente ballen ut av nettet. Etter oppgjøret har både Start og Hødd ni poeng.

Christian Michelsen mener KBK leverte årsbeste mot Bryne. Etter kampen fikk innbytter Oskar Sivertsen ekstra ros.