Avisa Oslo avslører: Skrekkscenario – milliardtap, 2200 uten jobb og dommedag for Oslo-bussene

«Dersom Ruter står på dette, vil styret i Unibuss ikke ha annet valg enn å slå selskapet konkurs», skriver Sporveiens konsernsjef Birte Sjule i et dramatisk brev til miljø- og samferdselsbyråd Marit Vea (V) den 25. februar, skriver Avisa Oslo.

Unibuss-eier Sporveien oppgir at Ruter ikke vil ettergi bøter etter snøvinterens forsinkelser og innstillinger – og sier nei til å gjøre endringer i inngåtte busskontrakter.

Les mer

Meldinger om angrep mot Kharkiv

Storbyen Kharkiv øst i Ukraina ble rammet av et russisk angrep torsdag morgen, ifølge ordfører Ihor Terehov.

Han skriver på Telegram at det er hørt flere eksplosjoner i byen, som er Ukrainas nest største. Den ligger nordøst i Ukraina og grenser til den russiske Belgorod-regionen.

Det ble også hørt eksplosjoner i Zaporizjzja-regionen, ifølge guvernør Ivan Fedorov. Ukrainas medier melder om at det er sett krysserraketter i lufta.

Les mer

Brann i bolig i Bergen

Beboere skal ha evakuert seg selv ut. Brannen er slokket.

Klokken 02.57 fikk politiet i Bergen melding om røykutvikling fra en leilighet i bydelen Bergenhus i Bergen.

Beboere skal ha evakuert seg selv ut. Klokken 03.40 meldte politiet at brannen i leiligheten, som befinner seg i Ole Eides gate, var slokket.

Les mer

USA har godkjent overføring av 22 norske F-16 til Ukraina

Norge har fått tillatelse til å overføre 22 F-16, samt motorer, støttemateriell, simulatorer, reservedeler og annet relevant utstyr.

Slik Nettavisen forstår det er det ikke snakk om at Norge har 22 fullt operative F-16-fly som vi skal sende til Ukraina. Flere av de 22 skrogene er ikke nødvendigvis flygedyktige, men kan likevel være nyttige for Ukraina, for eksempel som reservedeler.

Les mer