(Nettavisen): Dette skjedde natt til søndag 24. mars.

Politiet: Ble varslet av familiemedlem

Politiet rykket lørdag kveld ut til en adresse på Torpo i Ål kommune etter å ha mottatt en bekymringsmelding. I boligen fant de fire personer døde.

Overfor Nettavisen forteller politistasjonssjef Brit Fyksen ved Midtre Hallingdal politistasjon at bekymringsmeldingen kom fra et familiemedlem.

Les saken

En person alvorlig skadd i brann

Lørdag kveld rykket nødetatene ut til en leilighet på Hellerud i Oslo hvor det brant i en leilighet. En person befant seg i leiligheten og ble reddet ut av røykdykkere.

Vedkommende var ikke ved bevissthet og ble kjørt til sykehuset med det politiet beskriver som alvorlige brannskader, opplyser politiet natt til søndag.

Politiet har en formening om hvordan brannen oppsto, men ønsker ikke å kommentere det.

Les saken

Tenåring knivstukket i Skien

En mann i slutten av tenårene behandles natt til søndag på sykehuset etter å ha blitt knivstukket utenfor en leilighet i Skien.

– Kort tid etter første politipatrulje ankom stedet, overtok de en skadd person fra vitner her. Han var stukket med en skarp gjenstand, minst to ganger, og er kjørt til akuttmottaket, uttalte innsatsleder på stedet til Telemarksavisa sent lørdag kveld.

Les saken

Behandles for stikkskader

En person i 20-årene er natt til søndag kjørt til sykehuset hvor vedkommende blir behandlet for stikkskader etter en voldshendelse i Haugesund sentrum.

To personer i 20-årene er pågrepet i saken. De involverte er kjente av politiet fra før.

Les saken

Casper Ruud avanserte

Casper Ruud har vist gode takter så langt i år. Lørdag avanserte han til 3. runde i Miami Open etter seier mot den franske 19-åringen Luca Van Assche.

Ruud fikk hard kamp av den 80-rangerte franskmannen, men avanserte i turneringen med settsifrene 7–6 (7-5), 1-6, 6-1.

– Han er en fenomenal ung spiller. Det overrasket meg hvor god han er. Han har alle slagene, og han kommer til å være farlig i mange år, sa Ruud om sin motstander i seiersintervjuet, ifølge NTB.

Les saken