(Nettavisen): Dette skjedde natt til lørdag 23. mars.

Minst 60 drept i Russland

Antall drepte fortsetter å stige etter at minst tre ukjente gjerningspersoner begynte å skyte rundt seg med automatvåpen inne i konserthuset Crocus City Hall i nordvestlige deler av Moskva fredag.

Det ble først meldt om over 40 drepte. I 02-tiden ble dette tallet oppdatert til over 60. Blant de drepte skal det være flere barn.

Ytterligere 145 personer oppgis å være skadd etter skytingen og Den russiske føderasjonens granskningskomité sier at man kan forvente at antall drepte kommer til å stige.

Les saken

Kolonnekjøring i vest

Tidlig lørdag morgen melder Vegtrafikksentralen om trafikale problemer over fjellovergangene i vest. Både over Haukelifjell og Hardangervidda er det kolonnekjøring, mens Vikafjellet er stengt for ferdsel.

Natt til lørdag har også Meteorologisk institutt sendt ut et oransje farevarsel for snøskred for Hardanger.

Varselet startet ved midnatt og varer til lørdag ettermiddag klokken 17.

Les saken

Kvinne til sykehus etter brann i Stavanger

En kvinne i 50-årene ble i natt kjørt til Stavanger universitetssykehus (SUS) etter at det brøt ut brann i en leilighet i Hillevåg Terrasse i Stavanger.

Nødetatene ble varslet om brannen klokken 00.35, kvinnen var da allerede evakuert. .

I tillegg ble både en politibetjent og en ambulansemedarbeider sjekket av legevakten etter å ha pustet inn røyk.

Les saken

To døde i bussulykke

To mennesker døde og 51 ble skadd da en sementbil kom over i feil kjørefelt og kolliderte med en skolebuss nær Austin i Texas, melder NTB.

Bussen var på vei med 44 barn og elleve voksne til en dyrepark da ulykken skjedde.

En ung gutt mistet livet på bussen. I tillegg døde en mannlig bilist som kjørte bak bussen og enten krasjet inn i bussen eller sementbilen da de to større kjøretøyene kolliderte, opplyser politiet.