Nettverksarrangement er ofte forbundet med store konsern, kalde konferanserom og stive mennesker ikledd kleskoden «business casual». Denne kvelden er ikke for dem, men for de kreative sjelene i Kristiansund og omegn.

– Her kan alle med et kreativt gen delta, og bli kjent med andre likesinnede. Det er en fin mulighet for å bli kjent med miljøet og bruke hverandres evner. Ikke minst ha det gøy sammen, sier en av arrangørene Jørgen Storeng til Tidens Krav.

Kreativt

Sammen med Dan Stian «Dennis» Brill, Ingvild Storeng, Daniel Westad, CREO og Kulturella skal Storeng sørge for en bra aften.

– Det snakkes ofte om de store kulturaktørene, men de små blir fort glemt. Denne kvelden kan vi bli kjent med hverandre, sier han.

Det skal bli mulighet for å ha åpen mic, slik at deltakerne kan presentere seg og si noen ord med det kreative de driver med.

– En trenger ikke være profesjonell, prisbelønnet fotograf for å like å ta bilder, sistnevnte er nok. Vi har lav terskel, forklarer Storeng.

Speed-dating og spennende teknologi

DJ Robert Williams skal spille plater, og baren skal være åpen.

– Ellers kan det jo fort bli kjedelig, hehe ... Vi får også besøk av en gjeng fra Molde som kaller seg Lauget. De har laget en app for kreative som heter Kulturella, hvor en kan treffe andre i samme bransje. Et sosialt media med andre ord. I denne appen finnes det også en AI-generert motor som kan hjelpe brukeren med å skrive søknader om midler til det offentlige. Dette arbeidet blir det spennende å høre mer om, sier Storeng

I tillegg blir det «speed-dating» og kanskje en paneldebatt, om alt klaffer.

Kor e du? - Kreativ nettverksfest er 19.april i Kulturfabrikken i Kristiansund.